Team

Team 2018-10-17T10:13:31+00:00

Het team van frsh.nl helpt je met opleiding, stage en het vinden van werk in de horeca!

Wij laten jou kennismaken met de Liefde en passie voor het horecavak tijdens een intensieve opleiding van 3 maanden, 4 lesdagen in de week in de opleidingskeuken van een van de Praktijkscholen.

Dit is niet gewoon een opleiding, we geven kleur en smaak aan passie en ambitie! frsh.nl maakt de nieuwe generatie van horecaprofessionals! Ben jij klaar voor een toekomst in de horeca? Neem dan nu contact op met frsh.nl!

Ferdi Geyik

Horeca consulent

Horeca consulent Ferdi Geyik is vanaf het begin af aan betrokken bij frsh.nl.

Na zijn culinaire vakopleiding aan het SEC in Amsterdam is hij gevraagd om de vakdocenten te komen ondersteunen binnen de opleidingen van frsh, Al snel groeide hij door naar een veel grotere rol binnen frsh. Tegenwoordig houd hij zich vooral bezig met het begeleiden van de deelnemers, zo is Ferdi het aanspreekpunt tijdens de vakopleiding, maar ook daarna op de werkvloer bij een van onze samenwerkingspartners, hierbij zal hij altijd proberen een brug te slaan tussen werkgever en werknemer, en de deelnemers, waar nodig, zo veel mogelijk te ondersteunen binnen hun nieuwe culinaire carrière.

“Als consulent probeer ik de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden op het werk binnen de horeca en ondersteun ik hun waar nodig, soms is er behoefte aan bijvoorbeeld een luisterend oor of een informeel gesprek over de dagelijkse rompslomp, op zo’n moment laat je zien dat je er voor de deelnemer bent en luistert naar zijn/haar verhaal. Samen gaan we op zoek naar eventuele oplossingen en zorgen we dat de focus 100% op toekomst wordt gericht”

“Samen talent ontwikkelen, voor een succesvolle toekomst”

 06 20 24 76 44

Joeri Schilder

Horeca consulent / docent

Joeri is sinds augustus 2018 Docent consulent bij frsh.

“Als horeca vakidioot deel ik graag mijn ervaring en gedrevenheid voor het vak met de deelnemer. Naast lesgeven bij frsh werk ik in de horeca, zodat ik bij blijf. Tijdens mijn studietijd heb ik de bachelor Human Resources behaald en op dit moment ben ik bezig met de afronding van mijn studie “Docent horeca en voeding”. Juist deze combinatie van kennis, ervaring en mijn netwerk wil ik inzetten om de deelnemers van frsh te ondersteunen en weer op weg te helpen naar een mooie toekomst in de horeca.

 (0)6 15 39 39 53

John Steenbeek

Oprichter

John is voorzitter van de Stichting Vrienden van Victorie en ontwikkelaar van het voormalig IJkgebouw in het Victoriepark te Alkmaar. Hier komt een nieuw restaurant concept, een horeca leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

06 18 24 13 17