Alkmaar

frsh072

Alkmaar 2019-09-05T13:36:31+02:00

Horeca opleiding frsh072 in de Viaan (Alkmaar)

Horeca in Alkmaar

Het aanbod van horeca in Alkmaar is enorm dynamisch en omvangrijk. Denk alleen maar eens aan het toerisme, het strand, de duinen en de kaasmarkt. De kans op een leuke baan is dan ook bijzonder groot!

Schrijf je vandaag nog in!

Het team en het netwerk van frsh072 staat voor je klaar, alles wat jij moet doen is plezier hebben en natuurlijk je papiertje halen! Schrijf je vandaag nog in en pak deze kans!

  Nieuws uit Alkmaar

  Binnenkort

  Volg frsh072

  Locatie

  De locatie in Alkmaar is een geweldige plek om te leren. De complete en professionele opleidingskeuken van praktijkschool De Viaan in Alkmaar staat ter beschikking. Deze keuken is voorzien van alle voorzieningen waar je als startend horeca medewerker van kan dromen!

  Wethouder Paul Verbruggen:

  “Iedereen in Alkmaar moet kunnen meedoen in de maatschappij. Dat is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend, maar we helpen onze inwoners graag op weg. Wel verwachten we daarbij ook een actieve bijdrage van henzelf, dat ze de handen uit de mouwen steken in een reguliere baan of door het doen van vrijwilligerswerk. Een mooie kans hierbij is het traject van Frsh, waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in korte tijd een vakopleiding in de horeca afronden en stage lopen. Met het behaalde diploma, kunnen ze daarna op zoek naar een baan.”

  Uw gemeente ook frsh?
  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  Goed nieuws! 

Onze partners SVH en KHN - Koninklijke Horeca Nederland en UWV hebben het mooi voor elkaar gekregen. 

Subsidie voor iedereen die bij ons een horeca opleiding wil volgen. 

info@frsh.nl

  Goed nieuws!

  Onze partners SVH en KHN - Koninklijke Horeca Nederland en UWV hebben het mooi voor elkaar gekregen.

  Subsidie voor iedereen die bij ons een horeca opleiding wil volgen.

  info@frsh.nlEindelijk even goed nieuws voor de horeca🤩👇

  Voor het eerst komen particuliere horecaopleidingen in aanmerking voor overheidssubsidies vanuit de zogenaamde STAP-regeling!😱 Met dank aan KHN - Koninklijke Horeca Nederland en VNO-NCW die hiervoor hebben gepleit bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 💙👏

  Dit geldt voor opleidingen die leiden tot een diploma van SVH óf opleidingen die SVH-erkend zijn. Dit is dé impuls om Leven Lang Ontwikkelen ook in de horeca echt op gang te krijgen. 💪

  Vanaf 1 januari 2022 kunnen cursisten tot € 1.000,- subsidie krijgen. Meer info👉 bit.ly/STAPregelingHoreca
  ... Bekijk meerBekijk minder