Frshflex horecapersoneel

Frshflex horecapersoneel 2017-09-22T12:39:18+02:00

frshflex gelooft dat iedereen kansen verdient op de arbeidsmarkt. Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden tot horecamedewerkers, zowel kok als bediening, kunnen zij aan de slag in uw horecabedrijf. frshflex maakt het u gemakkelijk, want behalve goed opgeleid en gemotiveerd personeel bieden wij ook volledige administratieve ontzorging.
De werknemers komen bij ons op de payroll te staan, zonder dat u de connectie met de medewerker verliest.

Wij zetten onze voordelen voor u op een rij:

frshflex neemt alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door via ons gebruiksvriendelijke portaal, wij doen de rest.

frshflex wordt juridisch werkgever. Wij nemen alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: dit is allemaal onze zorg en niet de uwe.
frshflex mag als volledig gecertificeerd lid van de ABU uw medewerkers 5,5 jaar lang flexibel in dienst houden. Wij bieden u de flexibiliteit van de ABU cao, terwijl wij op het gebied van beloning uw eigen cao respecteren. Zo krijgen uw werknemers waar ze recht op hebben terwijl u profiteert van de flexibiliteit die in de horeca noodzakelijk kan zijn.
Los van het feit dat samenwerken met frshflex u veel tijd (en daarmee geld) bespaart, zorgen wij met ons goed werkgeverschap en een proactief verzuimbeleid voor lagere premies en overige afdrachten. Dit ziet u natuurlijk terug in het uurtarief. Over dit tarief maken we overigens vooraf duidelijke afspraken. U houdt van duidelijkheid – wij ook.
Met frshflex als partner heeft u de beschikking over een volwaardige HR-afdeling. Ons Service Center ondersteunt u waar nodig en voorziet u van advies. Als uw partner en juridisch werkgever van uw medewerkers, staan wij klaar voor uw werknemers. Ze kunnen altijd bij ons terecht – ook voor vragen van meer persoonlijke aard, zoals zwangerschap en ziekte. Wij hebben alle kennis voor u en de werknemer is in huis.
Als uw partner en arbeidsrechtspecialisten staan wij altijd voor uw werknemers en ze worden bij ons uitstekend begeleid. U blijft zelf verantwoordelijk voor het aannemen, aansturen, plannen en beoordelen van uw mensen. U houdt het dagelijkse contact en de dagelijkse leiding. Daar heeft u meer tijd voor, omdat u zich kunt focussen op uw eigenlijke werk. Wij zijn ervan overtuigd dat het de band met uw werknemers verder versterkt, indien u kiest voor frshflex.

GEÏNTERESSEERD

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van frshflex voor u als horeca ondernemer?
Maak een vrijblijvende afspraak met ons, en we vertellen u graag in een gesprek de voordelen die frshflex voor uw organisatie kan bieden.

MAAK CONTACT
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Supertrots zijn we op de eerste geslaagde deelnemer aan ons bedrijfstraject Keuken Assistent in the Job. 
Stichting Tante Louise uit Bergen op Zoom is blij met deze topper! Veel succes in de toekomst.

Ook een horeca opleiding volgen op je eigen werkplek? 

www.frsh.nl 

info@frsh.nl

Supertrots zijn we op de eerste geslaagde deelnemer aan ons bedrijfstraject Keuken Assistent in the Job.
Stichting Tante Louise uit Bergen op Zoom is blij met deze topper! Veel succes in de toekomst.

Ook een horeca opleiding volgen op je eigen werkplek?

www.frsh.nl

info@frsh.nl
... Bekijk meerBekijk minder